sasaendurance.blogg.se

SASA Endurance består av Sara och Sabina som tävlar i distansritt från lokal nivå till internationellt. Uppfödning av araber och arabkorsningar i liten skala.

Träning, träning och träning.

Kategori: Allmänt

Just nu händer det väl inte allt för mycket här nere i Småland iallafall. Alla tre hästarna är nu igång igen efter tävlingar och vila.
 
Ana skulle ha gått 80 km och sedan gått unghästfinalen för 6 åringar men jag känner att hon inte är redo för det så vi åker istället ner till Öresundsritten och rider en CR 50km. Så vi tränar bara på lite lagom istället, idag ska vi ut och plocka kantareller hon och jag.
 
Polda ska gå galopp- pass och med Biscaya har jag inget särskilt planerat idag så vi tar väl en blandad mysig tur bara. Jag har haft Martins morbrors sambo här nu två dagar i rad och ridit med mig, är så roligt och skönt att både få sällskap och träningshjälp. Hon har ridit på Polda och jag har ridit Biscaya, igår fick Ana gå med som handhäst. Jag undviker egentligen att ha handhäst på Biscaya för hon passar alltid på att snurra på bakbenen och gå ner i diken osv, när hon har någon med sig. Och Ana har väldigt mycket respekt för Biscaya så det första som hände igår är att Ana fryser fast i marken och vägrar gå och Biscaya börjar snurra så min höger arm växte väl 5cm igår... tillslut fick jag hoppa av och gå med dom en bit sen var det inga problem.
 
 
Jag har inte haft någon lust med träning eller tävling nu på ett tag, men nu har jag kommit igång igen och det finns lite mer sug iallafall.
 
Polda och även Biscaya ska upp på CEI 3* i höst är tanken.
 
Jag söker även efter medryttare just nu, då jag jobbar en hel del nu, och då är det tufft när 2 av hästarna ska tränas riktigt hårt. Så vi får väl se om det dyker upp någon som jag är nöjd med.
 
Nu måste jag ut och gå med hunden sedan köra ner till stallet för att ut och rida. /Sara.