sasaendurance.blogg.se

SASA Endurance består av Sara och Sabina som tävlar i distansritt från lokal nivå till internationellt. Uppfödning av araber och arabkorsningar i liten skala.

80*km och YR SM.

Kategori: Allmänt

Vigge fick sin stjärna i lördags :-) Efter ett fantastiks tävling, kan knappt fatta att vi red på 19,7 km/h på sista slingan och totalt på 17 km/h. När vi gick ut på sista så lät jag han galoppera på och han blev så glad, tittade knappt ens på korna när vi flög förbi.

Måste säga att bättre tävling har han aldrig gjort, fick två anmärkningar i första grinden sen A resten av dagen, och hade samma veterinär på alla besiktningar, så himla bra. Jag fegade lite i andra grinden med pulsen, måste bli bättre på att våga gå in snabbare. Men hatar ompulsning. Vigge är väldigt duktig på att sova efter tävlingen så ett par timmar så undra han om vi inte skulle springa mer.

Vi åkte hem till Sara och en kortis och sen hem, hemma vid kl 02. k 9 på söndag morgon släppte jag ut han och hade så bråttom att jag knappt hängde med. En väldans träningsvärk har jag haft, har ju sån otur att min kropp regera med inflammationer när den blir överbelastad, och så tål jag nästan ingen medicin så bara att ta sej igenom.

Linda vann ju YR SM vilket vi hoppades på, Lilla B är så duktig, ja Linda med. Roligt också att Poldas lille bror Gretto tog silver samt BC, ska bli intressant att följa han.

Sara kämpar på med sitt onda knä och funderar på vilka tävlingar hästarna ska göra, men ibland vill hjärnan mer än kroppen är redo för, så moster får stoppa lite. ( går i bland)

För mej är det lugnt fram till NBM då Vigge ska få testa 120 km, hua säger jag men går nog bra, vi ska rida runt bara, så inte slås om några medaljer.

Sen blir det Laxå med Orkad och Craye, dom ska få testa 80 km då.
Bilder kommer.

Sabina