sasaendurance.blogg.se

SASA Endurance består av Sara och Sabina som tävlar i distansritt från lokal nivå till internationellt. Uppfödning av araber och arabkorsningar i liten skala.

Inge tävling mer i år.

Kategori: Allmänt

 

Tanken var att Biscaya skulle få gå en 160 km men först så fick hon lite obalans i magen, så inge Frankrike, och så ett nytt försök med Tyskland. Allt såg bra ut hon har tränat på fint, men när vi var i Litauen kom det en ny häst till stallet Sara hyr plats och kan inte påverka sånt, och nu visa det sej att den inte var frisk så. Så i söndags insjukna Biscaya och Ana verkar också ha drabbats, Sara tyckte på tävlingen i lördags på andra slingan så var det nåt som inte var bra, och hon åkte sen ut på en liten hälta. Och det gör ju inget eftersom hon inte var helt ok. Sara får om hon vill förklara mer. Men hon kommer flytta sina hästar snart. Men gick bra med Appa och Elin som i vanliga fall tävlar i hoppning fick prova en CR. Så nu har Appa sin första tävling klar.

 Men detta innebär att jag har långledigt så ny ska jag banne mej få Zappa inriden och Pojken lite mer grundtränad och förbereda för inridning. Vigge rids ju bra så pass så han orkar med ridlektionerna varan vecka, annars är det vila. Craye rider Emma lagom mycket med fokus på utbildning. Och Alva rider Ronya några gånger i veckan och så hjälper jag till med att rida henne.

 Och Lilla Soza håller på att tränas stå i egen box och vi har kommit så långt att hon kan vara själv så länge hon ser Ronya, men går framåt. Hon är ju lite rolig den fölisen, super snäll att fixa med och leda men sen så i emellanåt så märks hennnes humör och hon har ett väldans humör och kan bli väldigt arg om hon inte får som hon vill. Och har man en mamma som är hög i rang så kan man ju inte förvänta sej mer, hon kör väldigt mycket med Craye. Men min tanke är att möblera om hästarna lite längre fram så Zappa kommer få gå med dom och ev pojken. Och så får Craye och Vigge gå själva. Och så får vi se om det kommer hem nån från såland eller inte.